lørdag den 9. juli 2011

Ankommet....

Så kom dagen endelig. Vi stod tidligt op, så vi kunne køre kl. 07.00 - næsten da. Der var ikke helt så meget trafik, som vi havde frygtet og hørt om i medierne. Efter en del pauser kunne vi endelig køre over Øresundsbroen og ind i Sverige.

Vi forsøgte at følge kørselsvejledningen, som vi havde fået med hjemmefra, men vi var dog ikke helt sikre på, at det lykkedes. Vi kørte ind i en skov, som vi mente lå syd for Osby og derfor tæt på vores destination. Efter noget tid, og stor glæde hver gang vi stødte på noget bebyggelse, så vi lige pludselig (og lidt til stor overraskelse) "vores" hus. Der skulle ikke pakkes meget ud før presset blev for stort fra de små - vi måtte i poolen.



Så stod den på indkøb i Osby og heldigvis lykkedes det at finde en butik, som havde sent åben om lørdagen. Det ser ud til, at lukkeloven er lige så lempelig i Sverige som i Danmark, og det var heldigt, for der var lang tid til mandag morgen. Efter aftensmaden var vi en tur ude og se på naturen i nærområdet, hvor vi både så slanger, lerduer, store sten og larver.


Det har været en lang og spændende dag, og nu er vi lidt trætte - men vi glæder os til i morgen.

1 kommentar:

  1. ...og tiden her på bloggen passer så ikke helt, dette indlæg er skrevet kl. 20:41. :)

    SvarSlet