mandag den 11. juli 2011

Astrid Lindgrens Verden

Så kom den store dag endelig, hvor vi skulle besøge Pippi, Emil og alle de andre. Vi har været så heldige, at Visit Sweden har skaffet os et gavekort på en tur i Astrid Lindgrens Verden for hele familien. Vi stod op meget tidligt, for det tog næsten 3 timer at køre derop. Men det var helt klart den lange tur værd. Selv om vi kom næsten lige da de åbnede - et meget travlt tidspunkt, så gik det meget nemt med at få parkeret og komme indenfor. Det første vi skulle se var selvfølgelig Pippi.
Det er Frida den mindste af dem :-)
Man måtte endda låne Pippi's hest

Efter vi havde set os lidt omkring og dannet os et overblik, stod den på en tur forbi Katholt - Emil var ret artig i dag. Vi blev vist omkring i huset - og fandt endda ud af, hvordan han kravlede fra værkstedet til spisekammeret
Jeg holder skarpt øje i baggrunden

Efter lidt frokost, som igen bestod af hotdogs og en af dem med svensk rejesalat, gik turen videre til Ronja røverdatter. Ronja var rigtig sød og røverne var lidt farlige, da Magnus skulle i tønden med vand.


I Nils Karlsson puslingshus var der nogle rigtig store havemøbler - Magnus var på et tidspunkt lidt nervøs for, om han overhovedet kunne komme ned.


Dagen var gået rigtig hurtigt, og vi havde også en lille køretur hjem til sommerhuset. Men inden skulle "jorden er giftig"-banen selvfølgelig prøves en hel del gange.
Susanne er dog kun med på en kigger


Ingen kommentarer:

Send en kommentar